Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ


1 σχόλιο:

  1. Υλικά:
    • 2 πακέτα μακαρόνια Νο. 8
    • 1/2 κιλό παξιμάδια σκέτα
    Για τη σάλτσα:
    • 1 κουτάκι ντομάτα πελτέ/ψιλοκομμένη ντομάτα
    • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
    • 2 σκελίδες σκόρδο
    • πρέζα αλάτι
    • λίγη ρίγανη (ή και ένα φύλλο δάφνης)
    Εκτέλεση:
    • Κανονικά βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και μετά βάζουμε σε μία πιατέλα μακαρόνια/παξιμάδια (τριμμένα) μακαρόνια/παξιμάδια, μέχρι να τελειώσουν.
    • Στη συνέχεια περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάχνουμε ως εξής:
    Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το λάδι τα σκόρδα τη ντομάτα και τη ρίγανη και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή